Over IO Cape Town

stage Zuid-Afrika
Internship South Africa, IO Cape Town

IO Cape Town is het engigste stagebureau die zowel in Nederland als in Kaapstad een kantoor heeft. IO Cape Town heeft een enthousiast team heeft klaarstaan om onze studenten goed te kunnen begeleiden bij zowel de voorbereiding als tijdens hun stage of vrijwiiligersproject in Kaapstad. Daarnaast is IO Cape Town het enigste stagebureau dat wekelijkse activiteiten organiseert. Variërend van "Full Moon"hikes tot surflessen in Muizenberg en van kroegentochten tot duiken met witte haaien in Gansbaai. Zowel in het eerste- en twee studiesemester als in de zomer zijn er tussen de 20 en 40+ studenten die deelnemen aan ons stageprogramma in Kaapstad.

IO Cape Town, is een onderdeel van de IO Abroad. Onder IO Abroad werken de volgende afdelingen:
IO Cape Town, (officiële website)
IO New York
IO USA

Vanwege de goede service en de vele stagemogelijkheden bij kleine bedrijven tot en met grote multinationals behoort IO Abroad to het snelst groeiende stagebureau van Europa. Je zult bij het programma van IO Cape Town dan ook niet alleen Nederlandse stagiaires tegenkomen, maar van stagiaires met verschillende nationaliteiten; waaronder: Duitsland, Zweden, Finland en Engeland.

Carrièremogelijkheden
Wij zijn regelmatig op zoek naar personen die ons team willen komen versterken! Open sollicitaties kunnen ingezonden worden naar: Lennart(@)io-usa.com Eveneens zijn wij regelmatig opzoek naar Marketing, Communicatie en Front-back End Developers stagiaires.

Get in Touch

  • Phone:
    0031 (0)6 22 11 08 27
  • Skype with us!
          Our Skype ID: IO.Abroad
  • Email:
    info(@)iocapetown.com