Stage Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika

Wij verzorgen de beste en leukste stages in Zuid-Afrika. Je hoeft geen aanbetaling te doen, zo kan je zelf bepalen of je akkoord gaat met ons aanbod. Hierdoor weet je zeker dat je stage gaat lopen bij een bedrijf of organisatie waar jij je 100% goed bij voelt!

Stage Kaapstad, Zuid-Afrika

Stage Zuid-Afrika Kaapstad is ontzettend populair bij studenten om stage te lopen! Elke jaar vertrekken honderden studenten naar Kaapstad uit onder andere Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten om daar een stage, vrijwilligerswerk of semester te volbrengen.
Kaapstad behoort dan ook tot één van de meest favoriete stagebestemmingen in het buitenland. Kaapstad is echt een stad waar je je niet gauw zult vervelen. Zo heeft het bijvoorbeeld zeven prachtige stranden die goed te bereiken zijn, een bruisend uitgaansleven en veel culturele bezienswaardigheden die bezoekers van over de gehele wereld trekken, waaronder het Robben Eiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten.

Kaapstad kent een grote diversiteit aan bedrijven: je kunt er bijvoorbeeld terecht bij grot makelaardij kantoren, maar ook bij klei filmproducenten. Abdere voorbeelden zijn de wijnboerderijen rondom Kaapstad. Andere populaire stagebedrijven zijn MArketing/PR bedrijven, start-Ups, touroperators en NGO's. Zoals je kunt lezen is er in Kaapstad heel veel mogelijk, laat ons weten wat jouw wensen zijn en dan gaan wij voor jou aan de slag! We helpen je niet alleen met het vinden van een stage maar ook met huisvesting en het aanvragen van het benodigde stagevisum. Daarnaast zijn wij het enigste stagebureau dat elke week leuke activiteiten organiseert in en rondom Kaapstad.
Kaapstad kent vele leuke wijken waar je kunt wonen, van gezellige studenten wijken in de buurt van de Universiteit van Kaapstad tot en met de rijkere buurten waar je regelmatig dure auto’s voorbij ziet rijden. Daarnaast zijn er in en rondom Kaapstad heel veel activiteiten die je naast je stage kunt doen. (kite) Surfen, Tafelberg beklimmen, township tour, leuke marktjes, met zeehonden snorkelen, stranden bezoeken en bungjee jumpen zijn maar enkele voorbeelden om te noemen. Het is in ieder geval zeker dat je in Kaapstad een onvergetelijke stage zult hebben.

Get in Touch

 • Phone:
  0031 613 05 63 07
 • Email:
  info(@)iocapetown.com
 • Address:
  F.C. Donderstraat
  3572 JK, Utrecht
  The Netherlands