Stage Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika

Wij verzorgen de beste en leukste stages in Zuid-Afrika (!). Je hoeft geen aanbetaling te doen, zo kan je zelf bepalen of je akkoord gaat met ons aanbod. Hierdoor weet je zeker dat je stage gaat lopen bij een bedrijf of organisatie waar jij je 100% goed bij voelt!

Kosten stage Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika
Waarom IO Cape Town?
- Wij ondersteunen je zowel in je thuisland als in Zuid-Afrika met een lokaal contactpersoon
- No Cure No Pay
- Er worden weekelijks leuke activiteiten georganiseerd voor onze studenten!
- Je kiest zelf waar je stage gaat lopen!
- Persoonlijk contact (zowel een kantoor in Nederland als in Kaapstad) - Voor de leukste en beste stages in Zuid-Afrika!

Bemiddelingskosten
IO Cape Town brengt eenmalig de kosten voor bemiddeling in rekening. We benadrukken dat je kosten van het vliegticktet, je huisvesting, het visum en de autohuur voor eigen rekening zijn.
IO Cape Town bemiddelt en ondersteunt en verstrekt alle informatie om je zo goed mogelijk te helpen en je voor te bereiden op een stage in Zuid-Afrika.

Wat kost dit?
Stage Zuid-Afrika €495,-
Vrijwilligerswerk Zuid-Afrika495,-

De bemiddelingskosten hoeven pas betaald te worden als er een geschikte stage voor je is gevonden waar zowel jij als het stagebedrijf mee instemmen. Bij IO Cape Town hoeft je geen aanbetaling te doen, hierdoor kan je zelf bepalen met welke stage aabod je akkoord gaat.

Inbegrepen in de kosten zijn: * Organiseren van stage * Organiseren van een gepaste huisvesting * Ondersteuning bij het aanvragen van een visum * Aanspreekpunt tijdens stage - 24/7 stand-by * Airport Pick-up - plus rondleiding door Kaapstad + introductie bij je stagebedrijf * Uitnodiging voor leuke wekelijkse activiteiten tijdens je stage of vrijwilligersproject

Get in Touch

 • Phone:
  0031 613 05 63 07
 • Email:
  info(@)iocapetown.com
 • Address:
  F.C. Donderstraat
  3572 JK, Utrecht
  The Netherlands