Stage Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika

Wij verzorgen de beste en leukste stages in Zuid-Afrika (!). Je hoeft geen aanbetaling te doen, zo kan je zelf bepalen of je akkoord gaat met ons aanbod. Hierdoor weet je zeker dat je stage gaat lopen bij een bedrijf of organisatie waar jij je 100% goed bij voelt!

Stage Stellenbosch, Zuid-Afrika

Stellenbosch is een echte studentenstad, die voornamelijk bekend staat om de prachtige wijnboerderijen die hier gelegen zijn. De stagemogelijkheden in Stellenbosch bestaan voornamelijk uit stages bij midden- en kleinbedrijven zoals unieke stages bij een van de prachtige wijnboerderijen die hier gevestigd zijn.

Accommodatie mogelijkheden variëren tussen luxe appartementen of gezellige kamers in studentenhuizen. Helemaal afhankelijk van jouw wensen. Stellenbosch is een kleine stad, waar je in tegenstelling tot Kaapstad in principe met de fiets overal kunt komen. Toch raden wij het huren van een auto sterk aan, omdat je hierdoor meer vrijheid hebt en leuke plaatsen zoals Kaapstad en andere plekken gemakkelijk kunt bereiken. Het is ook mogelijk om in Stellenbosch een stage te lopen en in Kaapstad te wonen (of andersom).

Get in Touch

 • Phone:
  0031 613 05 63 07
 • Email:
  info(@)iocapetown.com
 • Address:
  F.C. Donderstraat
  3572 JK, Utrecht
  The Netherlands