Student Accommodatie in Kaapstad

stage Zuid-Afrika
Internship South Africa, IO Cape Town

IO Cape Town helpt je natuurlijk bij het vinden van huisvesting van geschikte huisvesting in Kaapstad. Wij begrijpen dat een goede huisvesting minstens net zo belangrijk is als een goede stage!. Wij hebben contacten met de leukste studentenhuizen van Kaapstad. Daarnaast hebben wij ook een aantal appartementen en qeusthouses in ons portfolio. Door ons groot aanbod van accommodatie in ons portfolio kunnen wij aan vrijwel alle wensen voldoen! Mocht je liever zelf je accommodatie organiseren dan is dat geen uiteraard geen probleem.
Een één persoonskamer in Kaapstad kost tussen de 250,- en 350,- Euro per maand. Dit is afhankelijk van de buurt, faciliteiten en de kamer zelf, maar ook van de wisselkoers tussen de Euro en de Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR).

Accommodatie bemiddeling

Heb je zelf je stage georganiseerd maar nog geen accommodatie? Laat IO Cape Town je hierbij helpen. Wij hebben een groot aanbod van accommodatie in verschillende wijken in en rondom Kaapstad. Wij organiseren dan accommodatie die aan jou wensen voldoet! Wij vragen voor deze service een kleine vergoeding van 115,- euro. Voor studenten die hun stage bij IO Cape Town regelen is deze service bij het prijspakket inbegrepen en dus kosteloos. Heb je vragen over onze accommodatiebemiddeling, neem dan gerust contact met ons op!

Student Rooms Abroad

IO Cape Town heeft een samenwerking met Student Rooms Abroad. Dit is een platform waar internationale studenten hun studentenhuisvesting in het buitenland kunnen boeken. In Kaapstad heeft Student Rooms Abroad meer dan honderd studenten kamers in Kaapstad berschikbaar die je op de website kunt terugvinden. Daarnaast staat op Student Rooms Abroad meer handige informatie over het zoeken en vinden van geschikte studentenaccommodatie in Kaapstad en Stellenbosch. Zoals de blog over het vinden van geschikte accommodatie in Kaapstad. Dezelfde soort blog is berschikbaar over Studenten Accommodatie in Stellenbosch. Nederlandse en Belgische studenten kunnen via IO Cape Town een kortingscode ontvangen om via Student Rooms Abroad hun accommodatie in Kaapstad te boeken.

Aanmelden!

Get in Touch

  • Phone:
    0031 (0)6 22 11 08 27
  • Skype with us!
          Our Skype ID: IO.Abroad
  • Email:
    info(@)iocapetown.com