IO Cape Town

stage Zuid-Afrika
>

IO Cape Town is het engigste stagebureau die zowel in Nederland als in Kaapstad een kantoor heeft. Hierdoor kunnen wij in beide landen onze studenten goed van dienst zijn. Daarnaast is IO Cape Town het enigste stagebureau dat wekelijkse activiteiten organiseert. Variërend van "Full Moon"hikes tot surflessen in Muizenberg en van kroegentochten tot duiken met witte haaien in Gansbaai. Zowel in het eerste- en twee studiesemester als in de zomer zijn er tussen de 20 en 50 studenten die deelnemen aan ons programma in Kaapstad. Naast stages en wekelijkse activiteiten verzorgen wij ook de huisvesting voor onze studenten.


IO Cape Town, is een onderdeel van de IO Abroad. Onder IO Abroad werken de volgende afdelingen: IO Cape Town
IO New York
IO USA
Vanwege de goede service en de vele stagemogelijkheden bij kleine bedrijven tot en met grote multinationals behoort IO Abroad to het snelst groeiende stagebureau van Europe. Je zult bij het programma van IO Cape Town dan ook niet alleen Nederlandse stagiaires tegenkomen, maar van stagiaires met verschillende nationaliteiten; waaronder: Duitsland, Zweden, Finland en Engeland.h

Carrièremogelijkheden
Wij zijn regelmatig op zoek naar personen die ons team willen komen versterken! Open sollicitaties kunnen ingezonden worden naar: Lennart@stage-newyork.nl Eveneens zijn wij regelmatig opzoek naar Marketing, Communicatie en Developers stagiaires. Wij wil stage lopen in internationaal team, in contact komen met bedrijven en organisaties wereldwijd, een serieuze stage met veel verantwoordelijkheid? Neem dan contact met ons op ons en informeer naar de beschikbare stageposities.

Get in Touch

  • Phone:
    0031 (0)6 22 11 08 27
  • Skype with us!
          Our Skype ID: IO.Abroad
  • Email:
    info(@)iocapetown.com