Stage Kaapstad

Stage Zuid-Afrika Kaapstad is ontzettend populaire bestemming onder Euroepese studentenom stage te lopen! Er zijn hiervoor tal van redenen te vinden. Kaapstad is echt een stad waar je je niet gauw zult vervelen. Zo heeft het bijvoorbeeld 7 stranden die goed te bereiken zijn, een bruisend uitgaansleven en veel culturele bezienswaardigheden die bezoekers van over de gehele wereld trekken, zoals het Robben Eiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten. Maar Kaapstad heeft ook een bruisend uitgaanslevens met leuke barretjes door heel Kaapstad of bekende clubs in Hotspots die gelegen zijn aan het strand of op de 31ste verdieping van een kantoorgebouw. Als je stage gaat lopen in Kaapstad zul je dan ook weinig tijd doorbrengen achter de televisie. Maar eerder in de stad, op marktjes of op het strand

Stagemogelijkheden

Kaapstad kent ook een grote diversiteit aan bedrijven: je kunt er bijvoorbeeld terecht bij grotere makelaardij kantoren, maar ook bij kleinere filmproducenten, Marketing/PR bureaus of prachtige wijnboederijen voor bijvoorbeeld een Internationale Marketing of Hospitality/Event stage. Ook zijn er veel NGO’s en Non Profit organisaties actief in en rondom Kaapstad. Die zich inzetten voor verschillende doelen zoals vluchtelingen werk, kinderopvang, straatkinderen of community development. Zoals je kunt lezen is er in Kaapstad heel veel mogelijk, laat ons weten wat jouw wensen zijn en dan gaan wij voor jou aan de slag! Op deze pagina kan je meer lezen over de stagemogelijkheden in Kaapstad.

Huisvesting

We helpen je niet alleen met het vinden van een practhige stage maar ook met het vinden geschikte huisvesting. Wij hebben contacten met de huisbasen van de leukste studentenhuizen die gevestigd zijn in Kaapstad. Daarnaast hebben wij een samenwerking met het platform Student Rooms Abroad, hier kunnen studenten hun studentenhuisnesting in Kaapstad organiseren. Met dit platform kunnen studenten direct in contact komen met huiseigenaren die accommodatie verhuren aan international studenten in Kaapstad. Daarnaast kan je op dit platform ook een aantal blogs terugvinden, zoals deze over het vinden van geschikte accommodatie in Kaapstad.
Kaapstad kent vele leuke wijken waar je kunt wonen, van gezellige studenten wijken in de buurt van de Universiteit van Kaapstad tot en met de rijkere buurten dicht bij het strand waar je regelmatig dure auto’s voorbij ziet rijden. Op de Engelsetalige website van IO Cape Town kan je een overzicht zien van de verschillende buurten en wijken in Kaapstad.

Activiteiten

Daarnaast zijn er in en rondom Kaapstad heel veel activiteiten die je naast je stage kunt doen. (kite) Surfen, Tafelberg beklimmen, township tour, leuke marktjes bezoeken, met zeehonden snorkelen, stranden bezoeken en bungjee jumpen zijn maar enkele voorbeelden om te noemen. Het is in ieder geval zeker dat je in Kaapstad een onvergetelijke tijd zult hebben! IO Cape Town organiseert tijdens je stage wekelijks leuke activiteiten voor onze studenten. Die is ook een leuke manier eenvoudig veel andere (internationale) studenten te leren kennen.

Aanmelden!

Get in Touch

  • Phone:
    0031 (0)6 22 11 08 27
  • Skype with us!
          Our Skype ID: IO.Abroad
  • Email:
    info(@)iocapetown.com