Stage Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika

Wij verzorgen de beste en leukste stages in Zuid-Afrika (!). Je hoeft geen aanbetaling te doen, zo kan je zelf bepalen of je akkoord gaat met ons aanbod. Hierdoor weet je zeker dat je stage gaat lopen bij een bedrijf of organisatie waar jij je 100% goed bij voelt!

Veiligheid Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika

IO Cape Town zorgt ervoor dat je verblijft in de goede buurten van Kaapstad. Zuid-Afrika heeft een andere cultuur dan bijvoorbeeld Nederland en het is goed om hier wat meer vanaf te weten, om zo onplezierige situatie's te voorkomen.

Kaapstad / Zuid-Afrika

Kaapstad is een van de meest prachtige steden ter wereld. Veel studenten die zich oriënteren op een stage twijfelen over de veiligheid van de stad. Er is inderdaad meer criminaliteit in Kaapstad dan bijvoorbeeld in Nederland, maar dit speelt zich grotendeels af in achterstandswijken waar je in principe niet zult of hoeft te komen. Wil je toch een 'township' bezoeken? Dan kan dat via een georganiseerde tour. Wij kunnen je in contact brengen met gidsen die dit op een veilige manier doen of je kunt dit doen via de activiteiten die door ons worden georganiseerd.
In de meeste wijken kun je overdag gewoon rondlopen. Je zult al gauw merken dat dit zich vanzelf wijst. Het wordt ten sterkste afgeraden om in de avond alleen over straat te lopen (ook niet als dit veilig lijkt).Het is belangrijk dat je zelf goed oplet en dat je je niet in gevaarlijke situaties begeeft. Het is daarom belangrijk dat je verblijft in een veilige buurt of wijk. Ook is het goed om je te realiseren dat veel mensen in Zuid-Afrika werken voor 15,- tot 20,- euro per dag en dat de verschillen in Zuid-Afrika tussen arm en rijk heel groot zijn. We zullen je vooraf en bij aankomst informeren over de do’s en don’ts van Zuid-Afrika.

Stellenbosch

Stellenbosch kent dezelfde veiligheid als de goede buurten in Kaapstad. Een voordeel van Stellenbosch is dat er een actieve beveiliging georganiseerd wordt door de Universiteit van Stellenbosch. De duizenden studenten in Stellenbosch maken deze stad tot een levendige plek waar je de meeste plekken gemakkelijk met je fiets kunt bereiken. Natuurlijk blijft het belangrijk dat je je aanpast aan de lokale cultuur, zodat je ongemakkelijke situaties voorkomt. Daarom zullen we je vooraf en bij aankomst informeren over de do's en dont's van Zuid-Afrika. We helpen je graag met onze lokale kennis een ervaring. Als je vragen hebt over veiligheid of over de Zuid-Afrikaanse cultuur kun je ons altijd even een mailtje sturen.

Get in Touch

 • Phone:
  0031 613 05 63 07
 • Email:
  info(@)iocapetown.com
 • Address:
  F.C. Donderstraat
  3572 JK, Utrecht
  The Netherlands