Stage Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika

Wij verzorgen de beste en leukste stages in Zuid-Afrika (!). Je hoeft geen aanbetaling te doen, zo kan je zelf bepalen of je akkoord gaat met ons aanbod. Hierdoor weet je zeker dat je stage gaat lopen bij een bedrijf of organisatie waar jij je 100% goed bij voelt!

Vervoer tijdens je stage

stage Zuid-Afrika

Het is altijd even zoeken hoe je in een nieuwe stad van A naar B komt. Er zijn verschillende manier om dit in Kaapstad te doen.

Er bestaat in Kaapstad een goed bussysteem, desondanks is het handig om een auto te huren. Je weet dan zeker dat je steeds op tijd op je stageplek komt en goed thuis aankomt. Wij kunnen je uiteraard helpen met het huren van een auto. Je kunt voor ongeveer 300,- euro per maand een auto huren. In sommige situaties is mogelijk om samen met andere studenten een auto te huren. Als je een auto wilt huren, neem dan even contact met ons op zodat we je met de juiste autoverhuur bedrijven in contact kunnen brengen!

In Stellenbosch is het mogelijk om een fiets te huren, maar ook hier raden wij je aan om een auto te huren. Zodat je gemakkelijk andere plekken kunt bezoeken zoals Kaapstad of andere mooie plaatsen rondom Stellenbosch.

Voor het gebruik van het bussysteem is een O.V kaart vereist. Deze kost rond de 4 euro, exclusief de kosten van het kaartje zelf. Vanuit Kaapstad kun je met de trein naar plaatsen zoals Stellenbosch of KalkBay. Deze kaartjes kosten ongeveer 2 euro. Als je van plan bent te gaan reizen na je stage kun je gebruik maken van de BAZBUS. Meer informatie hierover vind je op: www.bazzbus.com

Get in Touch

 • Phone:
  0031 613 05 63 07
 • Email:
  info(@)iocapetown.com
 • Address:
  F.C. Donderstraat
  3572 JK, Utrecht
  The Netherlands