Stage Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika

Wij verzorgen de beste en leukste stages in Zuid-Afrika (!). Je hoeft geen aanbetaling te doen, zo kan je zelf bepalen of je akkoord gaat met ons aanbod. Hierdoor weet je zeker dat je stage gaat lopen bij een bedrijf of organisatie waar jij je 100% goed bij voelt!

Vrijwilligerswerk Zuid-Afrika

stage Zuid-Afrika
Bij IO Cape Town hebben we verschillende projecten waar ze heel graag gemotiveerde vrijwilligers ontvangen. Wij zijn erin gespecialiseerd om goede projecten in Zuid-Afrika aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Want wij vinden dat vrijwilligerswerk ook écht vrijwilligerswerk moet zijn!
Wij zullen zo spoedig mogelijk de beschikbare projecten voor 2016/107 uploaden. Voorlopig kun je voor meer informatie terecht bij info(@)iocapetown.com

Kosten vrijwilligerswerk Zuid-Afrika
Wij vragen voor de organisatie van de projecten een kleine vergoeding, daarnaast komen er nog woon- en levensonderhoudskosten bij. Accommodatie verschilt per project en soms kiezen vrijwilligers ervoor om in een studentenhuis te verblijven. De kosten voor accommodatie liggen tussen de € 250,- en € 400,- euro afhankelijk van de wisselkoers en de wensen van de vrijwilliger.

De projecten waaruit je kunt kiezen:
- Cheetah project
- Wildlife
- Community Development
- Township Project
- Teachingvrijwilligerswerk afrika vrijwilligerswerk afrika

Get in Touch

 • Phone:
  0031 613 05 63 07
 • Email:
  info(@)iocapetown.com
 • Address:
  F.C. Donderstraat
  3572 JK, Utrecht
  The Netherlands